Shërbimet

Shërbim Pickup

HERMES AIRPORT ofron shërbime pickup me pages për distanca më të medha se 3 km nga qendra e qytetit.
Shërbime pickup nga hotelet dhe vendbanimet e qytetit për të gjith klientët e kompanisë falas për një rreze 3 km nga qendra e qytetit.

Transport i dedikuar

HERMES AIRPORT ofron transport të dedikur me mjete të të gjitha kapaciteteve me shofer në dispozicion nga jugu i Shqipërisë drejt rinasit dhe anasjelltas, konkretisht transferta nga Saranda, Himara, Dhermiu, Orikumi, Berati drejt rinasit dhe anasjelltas.

Transport publik

HERMES AIRPORT ofron transport të pasagjerve dhe bagazheve të tyre pa kufizim nga qyteti i Vlorës, Lushnjes, Kavajës me destinacion Rinasin si dhe trasportin e pasagjerve nga Rinasi për në qytetet Kavajë, Lushnje, Vlorë.